top of page
Kreću predizborne "igre"

Kako su neki običaji vođenja predizborne kampanje očito stigli i do naših društava, tako su stigle i s tim vezane neprimjerene navike i postupci, uobičajeni za političke predizborne kampanje, odnosno podmetanja, izmišljanja i omalovažavanja. Svjedoci smo povećanog broja neistina i dezinformacija koje se usmeno šire među radnicima, te čak ima pojava nagovaranja članova na istupanje iz NSSAOOH-a, jer se navodno, NSSAOOH raspada, predsjednik nema ovlasti ili sl. Iako ova praksa nije viđena po prvi put, mrvicu ide na živce.

NSSAOOH ne samo da se ne raspada, već okuplja sve više novih članova, mladih snaga, koji imaju povjerenja, snage i volje da nastave raditi u budućem razdoblju.

NSSAOOH je i dalje najbrojniji sindikat i jedini je reprezentativan u svih sedam poduzeća koja su nastala nakon „nestanka“ Zračne luke Zagreb. A tako će s vašom podrškom, koja traje više od 30 godina, i ostati.

S toga, pozivamo sve članove i prijatelje NSSAOOH-a, da budu mirni, strpljivi i pametni kao do sada i da ne nasjedaju na neutemeljene provokacije. Kao i u proteklih 30 g. ostajemo na jasnom i konstruktivnom putu u stalnoj borbi za prava radnika svih društava Međunarodne zračne luke Zagreb.

Za sva pitanja koja imate, kao i do sada, vrata NSSAOOH-a su vam uvijek i svima otvorena.

Još jednom pozivamo sve članove i prijatelje NSSAOOH-a, da u predstojećim izborima za radnička vijeća podrže naše predstavnike jer samo oni mogu kvalitetno odraditi posao koji je pred nama.

Still Fighting

Vaš NSSAOOH

E. mail: nezavisni.strukovni@gmail.com

Kontakt: 4562 599, 4562 513

bottom of page