top of page

POSEBNA PONUDA ZA NEZAVISNI STRUKOVNI SINDIKAT
AERODROMSKOG OPERATIVNOG OSOBLJA HRVATSKE!

 

Pogodnosti koje imaju članovi NSSAOOH-a su sljedeći:

 

- 20 % popusta na ugrađene dijelove, potrošni materijal i radni sat za Automehaniku i Autoelektriku redovna cijena iznosi 200 kn sa PDV-om, za članove NSSAOOH sindikata  iznosi  160 Kn.

- Redovna cijena auto-dijagnostike iznosi 225 kn sa PDV-om, za članove NSSAOOH sindikata iznosi 180 kn.

- Svi članovi sindikata i uža obitelj za prvi posjet ostvaruju pregled i dijagnostiku vozila za 1 kn.

Politika Autotech servisa je da se uvijek napravi pregled vozila, ustanove nedostatci te se na osnovu toga radi ponuda za održavanje ili popravaka. U koliko se ponuda prihvati, pregleda vozila je uključen u cijenu održavanja ili popravka.

Ako se ponuda ne prihvati redovna cijena pregleda je 100 kn a za članove NSSAOOH sindikata je 80 kn.

Cjenik većine usluga je dostupan i našoj web stranici www.autotech.hr.

Autotech servis, za sav odrađeni posao i ugrađene dijelove daje jamstvo od 12 mjeseci. Jamstvo se jedino uskraćuje u koliko je jasno vidljivo da je vlasnik vozila štetu prouzročio zbog nepravilnog korištenja i namjernog uništavanja pojedinih sklopova, dijelova na vozilu.

Popust na rad se ne odobrava ako član sindikata donosi svoje dijelove ili rabljene, u tom slučaju se i ne ostvaruje jamstvo na odrađeni posao.

 

Autotech nudi mogućnosti plaćanja na karticama (Mastercard, Maestro, Visa, Diners) od svih banaka a plaćanje na rate (ZABA Mastercard do 12 rata,  PBZ Visa (bivši American) do 24 rate, Erste Bank Diners do 24 rate) Te se može plaćati na rate i sa drugim kreditnim karticama banaka koje spadaju u grupaciju navedenih). Neovisno da li se plaćanje vrši u gotovini ili karticom cijena uvijek ostaje ista.

 

Neograničen je broj vozila od strane člana NSSAOOH sindikata koji može održavati u Autotech servisima, ukoliko vozila glase na člana sindikata koji ima te pogodnosti.

Pogodnosti se isto tako mogu prenijeti na uže članove obitelji (supružnici, djeca, roditelji).

 

Član NSSAOOH-a se prilikom ugovaranja posla za popravak ili održavanje automobila mora predstaviti članskom i osobnom iskaznicom. Ukoliko se radi o užem članu obitelji bitno je da član sindikata tu osobu najavi da bi ista ostvarila pogodnosti.

Mechanic

Partner: Autotech

pdf_edited_edited.jpg
bottom of page